Zoeken

Zoeken
BKB Keukens | Route
Industriepark 4
8701 PN Bolsward

Telefoon: 0515-577314
Fax: 0515-576599
E-mail: info@bkbbolsward.nlLaatste update: 26/4/2018

BKB Keukens

BKB Keukens al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres.

Onze vernieuwde showroom, gevestigd in de stad Bolsward is gelegen aan een goed bereikbare locatie. Ons bedrijf bestaat uit een gedegen team van adviseurs en monteurs. Wij streven ernaar om na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant een keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Er is een ruim aanbod in stijlen en merken van keukens in hoogstaande kwaliteit. Wij bieden u graag de maximale mogelijkheden binnen de aangegeven grenzen!

Op uw verzoek inventariseren wij uw wensen en eisen die u stelt aan een nieuwe keuken. Wij maken voor u een 3d ontwerp op maat en u ontvangt tevens een offerte die is voorzien van de juiste prijs. Wij hanteren een vast prijsbeleid, waarbij iedere klant dezelfde korting krijgt, zonder handjeklap. Bij BKB weet u daarom direct waar u aan toe bent.

Kijkt u rustig rond op onze website. Op deze site staat een selectie van ons assortiment. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom om alles te bekijken. Onder het genot van een kopje koffie kunt u zich door ons uitvoerig laten informeren over de talloze mogelijkheden.

Bekijk aanbiedingen